1402/6/31 جمعه
پیام تسلیت رئیس دانشگاه پیام نور مازندران و اعلام جزییات مراسم
به مناسبت درگذشت استاد ارجمند آقای غلامرضا رمضانی پور (عضو محترم هیات علمی گروه تاریخ دانشگاه پیام نور مرکز محمود آباد )

رییس دانشگاه پیام نور استان مازندران با انتشار پیامی درگذشت  استاد ارجمند آقای غلامرضا رمضانی پور (عضو محترم هیات علمی گروه تاریخ  دانشگاه پیام نور مرکز محمود آباد ) را تسليت گفت.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مازندران، متن پیام تسلیت به شرح زیر است:

وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ

با سلام و دعای خیر، خبر تاسف  بار درگذشت عضو محترم هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکز محمود آباد  "استاد ارجمند  آقای  غلامرضا رمضانی پور"  که ازسفرزیارتی اربعین حسینی  در حال برگشت به موطن بودند و چندروزدر بیمارستان بستری شده بودند،موجب تأثر و تألم گردید. این مصیبت وارده را خدمت  خانواده محترم ایشان و جامعه دانشگاهی پیام نور استان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم مغفور، رحمت بیکران الهی و علو درجات و برای بازماندگان معزز، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم.

دکتر حسین نازک تبار
رییس دانشگاه پیام نور استان مازندران

💢اقامه نماز بر پیکر دکتر غلامرضا رمضانی‌پور، توسط آیت‌الله صمدی آملی

🔻جزئیات مراسم تشییع پیکر دکتر غلامرضا رمضانی‌پور اعلام شد.

🔻اقامه نماز و تشییع پیکر زنده یاد، دکتر؛ غلامرضا (عادل) رمضانی پور عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور مرکز محمود آباد به امامت آیت‌الله صمدی آملی برگزار می‌شود.

🔻زمان؛ شنبه، یکم مهر، ساعت ۹ صبح

🔻مکان؛ از امام زاده یحیی ساری به طرف آرامگاه ملامجدالدین

🔻شایان ذکر است، غلامرضا رمضانی پور عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور به عنوان محقق، دین پژوه و پژوهشگر علوم انسانی بارها به عنوان پژوهشگر برتر در همایش‌های علمی کشور برگزیده شده است.

🔻این استاد فرهنگ و تمدن ملل اسلامی به عنوان بنیانگذار پژوهشکده "تمدن شهرهای دانش‌بنیان" آثار فاخری در حوزه تمدن پژوهی مخصوصا دیرینه تمدنی مازندران و نقش تمدنی مازندران از هند تا اروپا داشته است.

🔻کتاب تجلی مودت (حضور حماسی و تمدن ساز مازندران در بازسازی عتبات عالیات) که در سال‌‌های اخیر رونمایی شد یکی از آثار وی بوده است.