اطلاعیه ها
1398/3/11 شنبه
اطلاعيه شماره صندلی امتحانات پایان ترم نیمسال دوم 98-97

باطلاع دانشجویان گرامی میرساند در صورتی که در نیمسال جاری بدهی شهریه نداشته باشید شماره صندلی آزمونهای پایان ترم نیمسال دوم 98-97 از طریق لینک زیر قابل دریافت می باشد.

توجه

1.  برای دانشجویان بدهکار کارت آزمون صادر نمی شود و در نیمسال جاری همانند ترمهای گذشته در مرکز کارت آزمون صادر نخواهد شد ضمنا بر طبق آخرین بخشنامه معاونت محترم اداری و مالی پیام نور سازمان مرکزی از دانشجویان بدهکار آزمون گرفته نخواهد شد.
  2.  24 ساعت پس از واریز بدهی بصورت الکترونیکی از طریق سیستم جامع گلستان، جهت اخذ کارت از طریق همین لینک اقدام فرمایید.
  3. علاوه بر برگه حاوی شماره صندلی بهمراه داشتن کارت آزمون( گزارش 428 سیستم جامع گلستان ) و کارت دانشجویی الزامی می باشد.

** جهت چاپ مناسب برگه حاوی شماره صندلی، از جدیدترین نسخه مرورگر گوگل کروم (Google Chrome) استفاده نمایید.

لینک دریافت شماره صندلی:        لينك ورود