1401/12/29 دوشنبه
پیام تبریک سرپرست دانشگاه پیام نور استان مازندران و سرپرست دبیرخانه منطقه دو دانشگاه پیام نور
به مناسبت حلول سال نو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسین نازک تبار سرپرست دانشگاه پیام نور استان مازندران در پیامی فرا رسیدن سال نو را تبریک گفت:

"به‌نام خداوند بخشنده مهربان"

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ
یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ
یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ
حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

عید سعید نوروز یادآور تحول نظام طبیعت و نوید بخش صلح و دوستی و نیز پیدایش افکار نو برای ساختن آینده است. اینجانب فرارسیدن بهار شکوهمند و عید باستانی و تقارن آن با ماه‌های پرفضیلت شعبان و رمضان را به همه دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان مازندران و ملت شریف ایران تبریک عرض نموده و از خداوند متعال بـرای همگان سالـی خوش توأم با سلامتی، سعادت و موفقیت را مسألت می نمایم.
هم چنین، برخود لازم می‌دانم از زحمات و تلاش‌های فراوان همکاران گرامی و دانشجویان عزیز قدردانی نمایم. امیدوارم سال ۱۴۰۲، تداوم حرکت دانشگاه در جهت دانشگاه کارآفرین و توسعه فعالیت های دانش بنیانی بوده و به یاری پروردگار سبحان و در سایه منویات مقام معظم رهبری با وفاق، همدلی و خرد جمعی بتوانیم گام های موثری در  تحقق آموزش عالی برداریم.

حسین نازک تبار

🌐 Mz.pnu.ac.ir