امتحانات
1401/10/13 سه‌شنبه
برگزاری رزم آزمون باز از تاریخ 12 تا 16 دی ماه 1401

بر اساس اعلام معاونت محترم آموزشی سازمان مرکزی دانشگاه، با عنایت به برگزاری چند دوره رزم آزمون دروس عمومی، متاسفانه تعدادی از دانشجویان دروس عمومی اقدام به ورود به سامانه ننموده اند لذا لازم است دانشجویانی که تاکنون به سامانه مذکور مراجعه نکرده و امکان ورود با نام کاربری و کلمه عبور( دانشجویان ایرانی شماره دانشجویی و کد ملی، دانشجویان غیر ایرانی هر دو شماره دانشجویی ) خود را بررسی ننموده اند از تاریخ 12 تا 16 دی ماه به سامانه مراجعه و نسبت به بررسی و صحت مشخصات و همچنین پاسخگویی به سوالات آزمایشی اقدام فرمایند( در این بازه آزمون آزمایشی فعال می باشد).
بدیهی است در صورت عدم مراجعه و بررسی موارد فوق مسئولیت هرگونه اشکال در زمان آزمون پایانی دروس عمومی بر عهده شخص دانشجو خواهد بود.
ضمنا می توانید جهت رفع هرگونه اشکال به صورت حضوری به اداره فناوری اطلاعات مرکز و یا واحد خود مراجعه فرمایید.
در پایان یادآوری می گردد آزمون پایان ترم دروس عمومی از تاریخ 18 لغایت21 دی ماه 1401 در سامانه سنجش و آزمون برگزار خواهد شد.