امتحانات
آخرین رزم آزمون دروس عمومی پیام نور مازندران

‼️ اطلاعیه مهم و فوری
🔻 قابل توجه دانشجویان عزیز

🔰 آخرین آزمون آزمایشی دروس عمومی دانشگاه پیام نور در روز یکشنبه یازدهم دی ماه ساعت سیزده در سامانه سنجش و آزمون دانشگاه به آدرس Https://edu.pnu.ac.ir برگزار می گردد.

1️⃣ شرکت دانشجویانی که درس عمومی اخذ نموده اند در این مرحله از آزمون آزمایشی
اجباری می باشد.

2️⃣ لازم است کلیه دانشجویانی که
تاکنون به سامانه مراجعه نکرده و امکان ورود با نام کاربری و کلمه عبور خود را بررسی ننموده اند
 در تاریخ ذکر شده به سامانه مراجعه و نسبت به بررسی و صحت مشخصات و همچنین پاسخگویی به سوالات آزمون آزمایشی اقدام فرمایند.

4️⃣ نام كاربري و كلمه عبور را به صورت اعداد انگليسي وارد نماييد، در صورت داشتن خطای نامعتبر بودن نام کاربری و کلمه عبور می توانید از گزینه فراموشی جهت بازیابی اطلاعات ورود اقدام فرمایید.

5️⃣ از مرورگر
chrome برای آزمون استفاده نمایید.

6️⃣ فیلترشکن را خاموش نمایید.

7️⃣ نام کاربری و رمز عبور سامانه

- دانشجویان ایرانی: شماره دانشجویی و کد ملی
- دانشجویان غیر ایرانی: هردو شماره دانشجویی

8️⃣ می توانید جهت رفع هرگونه اشکال به صورت حضوری به اداره فناوری اطلاعات مرکز و یا واحد خود مراجعه فرمایید.

9️⃣
در صورت بروز هرگونه مشکل در حین آزمون، مورد را با جزییات و مشخصات کامل به سرشماره 30007654321693 پیامک نمایید.

1️⃣0️⃣ در پایان یادآوری می گردد آزمون پایان ترم دروس عمومی از تاریخ
18 لغایت 21 دی ماه 1401 در سامانه سنجش و آزمون برگزار خواهد شد.