1401/11/16 یکشنبه
قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی بهمن 1401
مراحل پذیرش و زمانبندی ثبت نام

‼️قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی بهمن 1401

⚠️ کلیه دانشجویان پذیرش شده ورودی بهمن ماه می باشند.

‼️دقت نمایید با توجه به اینکه کلیپ ثبت نام مربوط به سال گذشته بوده لذا اطلاعات نام کاربری و رمز عبور نامبرده در کلیپ آموزشی مربوط به سال گذشته می باشد.
❇️خواهشمند است در ورود اطلاعات از نام کاربری و کلمه عبور مربوط به سال 1401 استفاده نمایید

كليه پذيرفته شدگان ميبايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم شوند:
- شناسه كاربري: شماره پرونده k012 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
لازم به ذكر است در صورتيكه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربري: k0122300707
گذرواژه: 0061111111
*درصورتيكه با شناسنامه ويا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذروازه وارد نماييد.

🟥 راههای ارتباطی ما

🌐 sari.mz.pnu.ac.ir